Antlitz - analyysi

Saksalainen lääkäri, Dr. Schűssler, kehitti 1800-luvulla 12 solumineraaliin perustuvan hoitomenetelmän, jota käytetään yleiskunnon kohentamiseksi, sairauksien ennaltaehkäisyssä sekä akuuttien ja kroonisten sairauksien hoidossa.   "Kehon sairaus on seurausta solun sairaudesta".

Solun on kehomme pienin toiminnallinen yksikkö ja sen hyvinvoinnilla on suora vaikutus terveydentilaan. Kivennäisaineet ovat välttämättömiä elimistömme toiminnalle. Dr. Schűssler päätyi tutkimustyössään siihen, että yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila johtaa kehossa häiriötilaan, epätasapainoon ja niiden seurauksena sairauden syntyyn.

Solumineraalit ovat hienojakoisia lisäravinteita, jotka solu pystyy ottamaan heti käyttöönsä. Antlitz-analyysissä kivennäisaineiden puutostilat tulkitaan kasvoista, tutkimalla ihon väriä, rasvaisuutta, kiiltoja, ryppyjä ja ihon pinnan muutoksia.

Jo paljon ennen sairauden ja oireiden puhkeamista ovat 12 solumineraalin puutostilat tunnistettavissa kasvojen ihon tunnusmerkeistä. Ihmiskeho yrittää korvata ja korjata sairaita soluja hakemalla niistä puuttuvia rakennusaineita verenkierrosta.

Tullessasi hoitoon, huolehdi että kasvosi ovat puhtaat meikeistä. Näin analyysistä saadaan mahdollisimman luotettava.