Asiakaskokemuksia

Mies yli 30 v.

Miehellä ollut selkäkipuja vuosien ajan ja työnantaja on käyttänyt huomattavan summan selän hoitoon. Työterveyden kautta on tutkittu perusteellisesti ja läpikäyty kaikki mahdolliset hoidot, joista saatu apu on ollut kuitenkin lyhytaikainen. Varsinaista syytä kipuihin ei tutkimuksissa kuitenkaan löydetty.

Tutkittaessa kipualue löytyy alaselän jännittyneistä lihaksista. Käsittelin kalvotasoa. Toisella hoitokerralla ongelma-alue on kyljen ja olkapään alueella. Esiin nousee tunneperäinen reaktio ja kolmannella kerralla hoitokohteena ovat niska ja kallo, nikamalukkojen avaus sekä kallon saumojen ja kalvojen käsittely.

Näiden hoitokertojen jälkeen selkäkivut pysyvät poissa. 1-2x vuodessa ylläpitohoito. 


Poika, alle 10 vuotta

Kesäloma, kaverit pelaavat jalkapalloa ja poikakin haluaisi päästä mukaan. Jalkakivun takia hän ei ole pystynyt juoksemaan pitkään aikaan.

Tutkittaessa käy ilmi, että toinen jalkaterä on ongelman ydin. Kysyn onko joku astunut sen päälle. Käy ilmi, että koulussa on leikitty leikkiä, jossa koulun isokokoisin poika astuu jalkaterän päälle ja kuka kestää kipua pisimpään, on voittaja. Tämä poika oli voittanut kisan.

Käsittelin jalkaterän kudoksia ja niveliä.  Äiti soitti pari viikkoa myöhemmin, että poika pelaa kavereiden kanssa jalkapalloa, eikä jalassa ole ollut enää ongelmaa.
Nainen

Kävin sinulla hoidossa kerran. Hakeuduin luoksesi hoidattamaan lantion alueen kiputiloja.

Hoito oli emotionaalisesti erittäin voimakas. Hoidon aikana mentiin alpsuuden tunteisiin, jotka olivat kalvaneet kehossani koko tähän astisen elämäni. Hoidon aikana tuntui, että valtava taakka vapautettiin kehostani ja tunsin muutoksen kehossani jo heti hoidon jälkeen. Taisin todetakin lähtiessäni, että nyt minusta tuntuu, että elämäni lähtee lentoon.

Lantion alueen kipua ei ole enää ollut ja taisit sanoakin, etten siihen enää tarvitse hoitoa.

Nyt opettelen elämistä itseäni arvostaen ja itseeni luottaen. Kiitos, että autoit minua matkallani.Nainen, n. 40 vuotta

Menin Outin vastaanotolle serkkuni suosituksesta epätoivoisena ja skeptisenä; olin ollut kipupotilaana x:n kipupolilla yli vuoden ja onnettomuudesta, joka aiheutti minulle kroonisen hermokivun, oli lähes kolme vuotta. Lääkitykseni oli vahva, maksimiannostus epilepsia-, mieliala- ja kolmea kipulääkettä sekä vatsansuojalääke ja välillä kipulaastarit nostamassa kipukynnystä.

En tiedä mitä taikaa Outin käsissä on, mutta minua hän auttoi. Heti ensimmäisen kerran jälkeen pystyin jättämään pois epilepsialääkkeet ja osan kipulääkkeistä.

Toisella kerralla purettiin tunnetrauma, jonka epäilen aiheuttaneen minulle ahdistuksen. Outi pystyi vapauttamaan minussa jotakin, joka oli ollut 20 vuotta sisälläni. Toisen kerran jälkeen minulla on enää kaksi tablettia aamuisin, jotka olen myös pikkuhiljaa vähentämässä pois.

Tuntuu kuin olisin havahtunut hereille unesta, löytänyt taas itseni.


Nainen, 34 vuotta

Asiakas kärsii erityisesti selkä- ja niskavaivoista, mutta on taustatietojen mukaan perusterve, ei sairauksia eikä loukkaantumisia.  

Käsitellessäni häntä rintakehän ja selän alueelta, kysyin oliko hän ollut auto-onnettomuudessa. Asiakas purskahti itkemään. Kävi ilmi, että hän oli ollut alle 20-vuotiaana moottoripyöräonnettomuudessa ja alle 25-vuotiaana auto-onnettomuudessa. Näistä jääneet traumat saatiin purettua ja yksi hoitokerta riitti.
Nainen, 40 vuotta

Asiakkaalla on ollut niska- ja hartiasärkyjä sekä lihaskipuja, joita on hoidattanut saamatta apua. Kipu on levinnyt myös kallonpohjaan ja haittaa päivittäistä elämää ja työntekoa. Tutkimisen jälkeen ongelmaksi paljastuu perna.

Pernan käsittelen viskeraalitekniikoilla. Pari päivää myöhemmin saan tekstiviestin, että kaikki on ok.